Skip to Content

Transparantie

Silan zorgt voor u en uw familie. Onze producten dragen bij om uw leven beter te maken. Daarom nemen wij de verantwoordelijkheid voor de hele waardeketen van onze producten, van grondstof tot het verpakkingsontwerp.

 • Wat zit erin?

  Silan werkt onophoudelijk om u en uw gezin de beste state-of-the-art technologie te leveren voor zacht wasgoed met een langdurige geur.

 • Duurzaamheid is de sleutel

  Wij zien er nauwlettend op toe dat onze verpakkingen functioneel en recycleerbaar zijn. Veel van onze flessen zijn recycleerbaar, zelfs zonder de hoes te verwijderen, en onze flessen zijn gemaakt van 100% gerecycleerd plastic.

 • Transport en logistiek bij Henkel

  Een sterke toename van CO2 in de atmosfeer veroorzaakt een opwarming van de planeet en is de belangrijkste oorzaak van de klimaatverandering.

 • Maak deel uit van de beweging

  Bijna 80% van de gebruikte energie en de CO2-voetafdruk van wasmiddelen wordt veroorzaakt door de gebruiksfase, d.w.z. het eigenlijke wasproces thuis.

 • Onze opdracht

  Wij staan volledig achter het engagement van het Klimaatakkoord van Parijs van de Verenigde Naties over klimaatverandering. Daarom willen wij tegen 2040 klimaatpositief worden en een actieve en geëngageerde bijdrage leveren aan de bescherming van het klimaat.