Skip to Content

De reis van jouw wasverzachter

Silan werkt continu om de hele waardeketen en zijn ecologische voetafdruk te verbeteren. Zo kunnen wij effectief bijdragen aan Henkel's duurzaamheidsstrategie.

Een sterke toename van CO2 in de atmosfeer leidt tot opwarming van de aarde en is de belangrijkste oorzaak van de wereldwijde klimaatverandering. Tenzij levensstijlen en economische strategieën over de hele wereld worden aangepast, zou de gemiddelde temperatuur op aarde tegen het einde van deze eeuw aanzienlijk kunnen stijgen - met ernstige gevolgen.

Onze duurzaamheidsstrategie

Silan doet er alles aan om zijn ecologische voetafdruk te verbeteren in de hele waardeketen. Zo dragen wij effectief bij aan Henkels duurzaamheidsstrategie.

Op bedrijfsniveau concentreert Henkel zich op het efficiënt gebruik van hulpbronnen, het verminderen van het energieverbruik van zijn wereldwijde activiteiten en het beperken van de uitstoot van broeikasgassen. Daarnaast heeft Henkel de ambitie om tegen 2040 een klimaatpositief bedrijf te worden. Gedetailleerde informatie over Henkels strategie en doelstellingen voor klimaatbescherming vindt u hier:
https://www.henkel.com/sustainability/positions/climate-positive

  • Onze opdracht

    Wij staan volledig achter het engagement van het Klimaatakkoord van Parijs van de Verenigde Naties over klimaatverandering. Daarom willen wij tegen 2040 klimaatpositief worden en een actieve en geëngageerde bijdrage leveren aan de bescherming van het klimaat.

  • Maak deel uit van de beweging

    Bijna 80% van de gebruikte energie en de CO2-voetafdruk van wasmiddelen wordt veroorzaakt door de gebruiksfase, d.w.z. het eigenlijke wasproces thuis.

  • Wat zit erin?

    Silan werkt onophoudelijk om u en uw gezin de beste state-of-the-art technologie te leveren voor zacht wasgoed met een langdurige geur.