Skip to Content

Ontdek de nieuwe generatie van Silan Freshness - nog duurzamer dan voorheen

Nu kunt u genieten van Silan frisheid met een bijzonder goed gevoel! Met onze nieuwe Silan-formule worden de geuren ingesloten  in biologisch afbreekbare omhulsels - zo wordt het langdurige frisheidseffect bereikt en is het tegelijkertijd bijzonder duurzaam.

Onze verpakking is nu ook nog milieuvriendelijker. De flesjes kunnen 100% gerecycled worden - zelfs als de huls niet eerst verwijderd wordt.

Onze nieuwe microplastic-vrije wasverzachterformule

Wat is microplastic precies? Het bestaat uit minuscule vaste en onoplosbare plastic deeltjes die niet biologisch afbreekbaar zijn. Microplastics kunnen nu in praktisch alle gebieden van het milieu worden aangetroffen - bv. In de bodem, oceanen, rivieren en het Noordpoolgebied. In sommige gevallen duurt het honderden jaren voordat microplastic volledig is afgebroken.

Tot nu toe werden microplastics gebruikt om onze parfums in te sluiten, zodat ze hun frisheidseffect lange tijd konden ontwikkelen. Daar komt nu verandering in: met de nieuwe Silan-formule wordt het parfum ingesloten in biologisch afbreekbare omhulsels om hetzelfde langdurige effect te bereiken, terwijl het milieuvriendelijker en duurzamer is.

Onze nieuwe verpakking

We zijn ook een stap verder gegaan met onze verpakking om nog milieuvriendelijker te zijn. Onze huidige flessen hebben een hoes die apart van de fles moest worden weggegooid. Voortaan hoeft de sleeve niet meer van onze flessen te worden verwijderd, omdat onze state-of-the-art technologie ervoor zorgt dat de sleeve automatisch van de fles wordt gescheiden in het recyclingproces. De resultaten van EcoFloat®, onze nieuwe folietechnologie, tonen aan: U als consument heeft aanzienlijk meer gemak, plastic afval wordt verminderd, en onze verpakkingen worden 100% gerecycled.

  • Onze opdracht

    Wij staan volledig achter het engagement van het Klimaatakkoord van Parijs van de Verenigde Naties over klimaatverandering. Daarom willen wij tegen 2040 klimaatpositief worden en een actieve en geëngageerde bijdrage leveren aan de bescherming van het klimaat.

  • Maak deel uit van de beweging

    Bijna 80% van de gebruikte energie en de CO2-voetafdruk van wasmiddelen wordt veroorzaakt door de gebruiksfase, d.w.z. het eigenlijke wasproces thuis.

  • Wat zit erin?

    Silan werkt onophoudelijk om u en uw gezin de beste state-of-the-art technologie te leveren voor zacht wasgoed met een langdurige geur.