Skip to Content

Geuren

Geuren bestaan uit een mengsel van geurige ingrediënten die worden gebruikt om het product en het wasgoed een aangename geur te geven.

Waarvoor worden ze gebruikt?

Van de duizenden verschillende parfumscomponenten die worden gebruikt om een aangename en langdurige geur te creëren, worden sommige vaker geassocieerd met allergieën dan andere en worden ze daarom vermeld op de verpakking van cosmetische producten, evenals op was- en reinigingsproducten. Ze zijn daarom ook duidelijk gemarkeerd op Silan labels. Hierdoor kunnen mensen met een bekende allergie het product met de betreffende stof vermijden bij het nemen van hun aankoopbeslissing.

Waarom gebruiken wij geuren?

De geuringrediënten die we gebruiken hebben een verschillende verdampingssnelheid om na verloop van tijd een afgifteprofiel te bieden - voor een langdurige geur van het wasgoed. Bovendien bestrijden sommige speciaal ontworpen parfums ook onaangename geuren, wat vooral belangrijk is voor sportkleding. Alle geuren en ingrediënten die we gebruiken, voldoen aan alle relevante wettelijke voorschriften en zijn grondig getest op compatibiliteit met de gezondheid. Het parfum in onze Sensitive-producten bevatten geen van de geuren die moeten worden geëtiketteerd.

  • Onze opdracht

    Wij staan volledig achter het engagement van het Klimaatakkoord van Parijs van de Verenigde Naties over klimaatverandering. Daarom willen wij tegen 2040 klimaatpositief worden en een actieve en geëngageerde bijdrage leveren aan de bescherming van het klimaat.

  • Maak deel uit van de beweging

    Bijna 80% van de gebruikte energie en de CO2-voetafdruk van wasmiddelen wordt veroorzaakt door de gebruiksfase, d.w.z. het eigenlijke wasproces thuis.

  • Transport en logistiek bij Henkel

    Een sterke toename van CO2 in de atmosfeer veroorzaakt een opwarming van de planeet en is de belangrijkste oorzaak van de klimaatverandering.