Silan Logo Silan Suprême

Een ongeziene geurervaring: hoe gebruik je de parfumparels van Silan

Een foto van een lachende vrouw met een zwarte vilten hoed en een paarse bloes met oranje en zwarte patronen.

Puur genot schuilt in de kleinste momenten: een kopje heerlijk gebrande koffie, het zachte gevoel van een kasjmieren sjaal, een ontspannend huidverzorgingsritueel, de geur van versgewassen handdoeken en beddengoed. Deze kleine details dragen bij tot een rijk en bevredigend leven.

Ook stoffen die heerlijk fris ruiken, dragen daartoe bij. De geurzin is een van de krachtigste zintuigen die de mens rijk is en de juiste geur maakt dagelijkse momenten vaak dat tikkeltje aangenamer. De geur van je huis, het gevoel dat je krijgt als je jezelf op de sofa oprolt in een zacht dekentje of dat beetje genot als je een versgewassen pull aantrekt. Het zijn allemaal kleine vreugdemomenten die ons leven verheffen. De geuren in onze omgeving stimuleren niet alleen positieve herinneringen en verbeteren ons humeur, ze maken onze alledaagse momenten ook een pak aangenamer. Ze transformeren de ruimte en voorwerpen om ons heen en verspreiden een gevoel van luxe waar dat voordien niet was. Is het dus niet hoog tijd dat je dat genot over jouw stoffen verstrooit met de verslavende geuren die de parfumparels van Silan te bieden hebben?

Wat zijn parfumparels?

Met parfumparels voeg je een vleugje luxe toe aan jouw dagelijkse omgeving door jouw kleren en textiel tijdens een wasbeurt te wassen met een verfrissend wasparfum. De parfumparels van Silan bevatten meerdere lagen - of toetsen - voor een verslavende, rijke geur die je zo doet denken aan je favoriete Franse parfums. De hoofdnoot - bijvoorbeeld Italiaanse pruim, blauwe lis en saffraankrokus - stimuleert je zintuigen. Vervolgens word je aangenaam verrast door de hart- of middennoten, bijvoorbeeld Bulgaarse roos, Arabische jasmijn en Florentijnse iris. Kom ten slotte helemaal tot rust met de volle basisnoot, bijvoorbeeld Vetiveria zizanioides, papyrushout en vloeibare amber, voor een intense, ongeziene ervaring.

Samen vormen deze noten een geurrijk pad doorheen je alledaagse handelingen. Telkens als je een linnenkast opent, in bed kruipt of je favoriete bloes aandoet, dompelen deze noten je onder in een heerlijke ervaring vol genot en verfrissing. Dankzij de microparels waarop het parfum gebaseerd is, kun je bovendien tot 20 weken lang van deze ontspannende ervaring genieten.

Vervangen de parfumparels van Silan het klassieke waspoeder of de wasverzachter?

De parfumparels van Silan vervangen geen wasmiddelen. Je gebruikt ze het best samen met je favoriete wasverzachter van Silan om je eigen, typische geur te creëren. Wil je een optimale geur en zachtheid creëren? Gebruik ze dan samen met je favoriete waspoeder- en verzachter.

Hoe gebruik ik parfumparels?

Je omgeving doordringen met een heerlijke geur is eenvoudig: voeg zoveel parfumparels van Silan toe als nodig (wij raden een half dopje aan, maar voor een intenser resultaat kun je tot drie dopjes toevoegen) en gooi ze in de lege trommel van jouw wasmachine. Leg je wasgoed erbovenop en start je gebruikelijke wasprogramma. Je hoeft verder met niets rekening te houden. De parfumparels van Silan zijn geschikt voor alle hoeveelheden, temperaturen, kleuren en stoffen.

Welke stoffen kan ik parfumeren?

De parfumparels van Silan kunnen bij alle soorten stoffen worden gebruikt, zelfs bij sportkleding. De parels worden namelijk door beweging gestimuleerd, waardoor ze net meer geur afgeven bij het sporten.

De parfumparels van Silan zijn de snelste manier om je dagelijkse omgeving te verrijken met een explosie aan geuren, van handdoeken tot badjassen, beddengoed, jouw lievelingspull, sjaals, kleedjes en zakelijke tenues. Een ongeziene geurervaring!